Pyörähuolto ja pyörän korjaus Porin keskustassa

Ota yhteyttä

Porin keskustassa toimiva Pyörä-Sport on jo vuosien ajan tarjonnut kaikille asiakkailleen edullista 50 euron perushuoltoa. Pyörähuolto koskee kaikkia polkupyörämalleja. Hoidamme ammattitaidolla myös pyörien korjaukset. Nopean palvelumme ansiosta pyörän korjaus hoituu aina helposti ja edullisesti. Korjaamme pyöräsi kaikki osat vanteista vaihteisiin ja jarruista polkimiin. Ota huomioon, että varsinkin kevät on usein kiireistä aikaa polkupyörien kausihuollon takia. Tuo siis pyöräsi meille huollettavaksi ajoissa!

Polkupyörän korjaus kaikille pyörämalleille

Jos polkupyöräsi kaipaa esimerkiksi vanteiden korjausta, me hoidamme sen. Ammattitaitoisella henkilökunnallamme on laaja kokemus alalta, minkä ansiosta polkupyörän korjaus onnistuu nopeasti ja sovitussa aikataulussa.

Polkupyöräsi merkillä ei ole väliä. Korjaamme kaikkien valmistajien polkupyörämalleja. Jos polkupyöräsi ei ole hajalla, mutta kaipaa silti huoltoa, voit hyödyntää huoltopalveluamme. Ota yhteyttä tai tule asioimaan liikkeeseemme!

Ota yhteyttä

Palvelumme tunnetaan nopeudestaan!

Pyörähuoltomme ja korjauspalvelumme ovat aina nopeita ja edullisia, mutta laadukkaasta lopputuloksesta emme kuitenkaan suostu tinkimään. Tuo pyöräsi meille huoltoon tai korjaukseen!

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse